Pages

Saturday, 16 April 2011

bye2 NASA...

 Disini ada bebrape picture yang korang takkan dapat tengok kat tv or live kat malaysia iaitu tentang shuttle & platform dimana akan berakhirnya khidmat tersebut pada tahun ini.,,so lepas ni da takdela syed muzaffar pergi naik planet lagi...
Ribuan pekerja NASA membuat pembarisan berbentuk shuttle/roket  bagi
mengingati sejarah shuttle tersebut. 

Kerja2 pembersihan tempat pelancara shuttle / roket. Hurmm tak berpeluang la
 aku nak ganti tempat Syed Muzaffar coz roket dah takde da...hehehe


Inilah die gambar bilik kebal yang digunakan ketika berlaku kecemasan. Ia terletak dibawah platform (tempat pelancaran roket) dimana bilik ini kalis dari api. Fakta menarik tentang bilik ini ialah ia tidak pernah sekali pun digunakan sejak dari pelepasan shuttle/roket yang pertama....huiyoooo

0 comments:

Post a Comment