Pages

Saturday, 18 August 2012

Malaysia Merdeka Endurance 2012


Jeng Jeng Jeng...bagi peminat Motorsport n racer-racer sekalian, bulan 8 adalah bulan yang ditunggu dimana satu event race di Sepang International Circuit akan mengadakan race 12jam tanpa henti dimana ia akan menguji kejituan jentera-jentera kereta lumba pasukan anda...haaaa marilah kita support Malaysia race..!!!
race sampai lebam...sampai malam...


video

*hehehe..dapat job as Pit Stop crew untuk Lotus Team Aylezo Motorsport...wish me luck...hehe

Gempakzzz


Ini gambar memang rare...aku snap kat UiTM sek2 Shah Alam dan hampir ditembak oleh abang-abang UTK (Unit Tindakan Khas) dek kerana melepasi garisan awam...nasib baik la ade authority card, so boleh la eksyen sikit...hehe.

Picture ni ialah kereta DYMM YDP Agong kita punya..agak RAREEE kerana takde lagi orang pakai kat Malaysia tak kiralah menteri or sape-sape.mengikut sedikit info dari abang UTK, kerana ini dicustom khas untuk kegunaan baginda YDP, dan specsification untuk keselamatan sangat-sangat tinggi dimana aku diberi amaran tak boleh dihebahkan...so aku simpan je la maklumat pasal kereta ni dalam perot aku ye..hehee






Haaaaa...ini yang aku tak suka selaku warga Malaysia ni..berterabur ayat dia ni haaaa...kalo korang tawu berapa ayat ayat berterabur? orang kita selalu pakai shortform je..tapi ni bukan shortform ni ayat tunggang langgang ni haaa...picture ni aku amik kat satu restoran di Taipan USJ sewaktu ingin bersahur dan bunting ni telah menjadi bahan ketawa dek kerana tunggang langgang...



*haish sapelah printing bunting ni..tak boleh ke tegur ayat tunggang langgang...hurmmm

Movie terboeeekkkk...


kepada kaki-kaki  movie yang suka adegan fight...so inilah die movie yang patut atau wajib korang tengok..aku confirm korang mesti tak kelip mata sampai mata berkulat dek kerana habok banyak masok mate..

Aku cerita sikit tentang movie ni, cerita die pasal anggota SWAT ( GERAK KHAS ) nak pergi serbu satu lokasi gangstar paling brutal kat Indonesia ni, seramai 20 anggota untuk serbuan ni, masalahnya yang die orang nak pergi serbu ni rumah flat 30 tingkat yang dihuni oleh semua gangstar..so korang rase cukup tak? haaa tu yang akan menggunakan kepakaran dari fight bersenjata sampai tak bersenjata dek kerana peluru spare semua dah habis mase adegan tembak menembak..

So cerita ni made in Indonesia...aku bagi 9/10 kerana dari mula cerita fight sampai penghujung cerita...memang A cara dia fight..

Klik sini untuk cerita penuh
http://youtu.be/gw6Eb1UnDfk